Palla...

Första så att säga riktiga inlägget jag skriver börjar med palla. Palla en massa grejer. Under tiden jag har varit med familjen borta från Umeå, har jag insett ett och annat. Känslan av att jag bara dag för dag kasta bort mitt liv istället för att gör nåt vettigt börja tära mig. Okej visst jag pluggar (typ) men den utbildningen ger inget mig i slutändan. Jag vill ha ett händelserikt liv. Jag hatar rutiner och allt som har med det att göra. Jag vill träffa nya människor, knyta nya kontakter. Jag vill se världen och utvidga mina vyer. Det värsta jag vet är trånsynta människor, som tror att de kan och vet allt när de i själva verket inte upplevt nåt.
Det jag vill säga är att tiden är dyrbar och man har inte hur mycket tid som helst på sig. Därför vill jag ändra på så mycket som möjligt för mitt eget bästa. Antagligen så kommer jag inom snar framtid dra från Umeå tror inte jag pallar. Den är för liten för min del.

Aja time will tell var jag hamnar

Adios så länge...


Välkommen till min nya blogg!

Hallå alla peeps!



Nu  har det blivit  dags för mig att starta upp en blogg oxå. Ibland är det lättare att skriva ner saker än att säga de.
Om ni håller er uppdaterade så får ni reda på ett och annat vad gäller mig och det vill ni väl inte missa ? :P
Nä men bloggen kommer innehålla från allt till inget. Med känsla och utan. Ärligt och bold. Snällt och elakt.
Allt ska med.




Så welcome och enjoy!


RSS 2.0